Ik ben Herlinde Gerrits, zelfstandig integratief  coach, counselor, therapeut en heb een praktijk in de Jordaan in Amsterdam.

Mijn opleiding tot integratief counselor en coach heb ik gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Ik volg op dit moment een master integratieve therapie en ben hypnotherapeut i.o.

Al jaren wilde ik graag iets kunnen betekenen voor mensen die vastlopen. Toen ik de Academie vond, sprak het programma mij meteen aan. Dit gaf mij een aantal jaren geleden het vertrouwen om de stap te maken naar dit vak, dat voelt als mijn ware bestemming.

Naast mijn praktijk werk ik in het hoger onderwijs. Daar coach ik studenten en ben ik docent communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor heb ik vele jaren gewerkt als communicatieadviseur in het onderwijs, in de theatersector en voor goede doelen. Naarmate de jaren vorderden werd mijn eigen pad steeds helderder. Ik vind het heerlijk om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke groei.

Mijn doel is om jou in staat te stellen zelf je innerlijke blokkades en problemen aan te pakken. Jouw succes, prive en professioneel, is mijn beloning.

Mensen vinden mij een veilige haven, een plek waar ze even in de luwte de rust kunnen nemen om dingen die hen blokkeren te veranderen, zodat ze zich beter voelen en kunnen leven zoals zij dat willen.

Advertenties